Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. júna 2023, 16:00
Čas čítania 0:27

Vodičov cestujúcich do Bratislavy čakajú veľké obmedzenia. Toto je dôvod

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Diaľnica D2 bude v smere do Bratislavy v pravom jazdnom páse niekoľko dní uzavretá.

Vodiči musia na budúci týždeň rátať s dopravným obmedzením na diaľnici D2. Tá bude v úseku od 38,480 do 40,550 kilometra pre opravu vozovky v pravom jazdnom páse v smere do Bratislavy uzatvorená.

Obmedzenie potrvá od pondelka (5. 6.) 13.00 h do stredy (7. 6.) 20.00 h. Informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Eva Žgravčáková. „Dôvodom je oprava vozovky, práce budú v nepretržitom režime,“ ozrejmila. Doprava bude podľa jej slov vedená vždy vo voľnom jazdnom páse.


NDS zároveň apeluje na motoristov, aby dbali na bezpečnosť jej pracovníkov. „Aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov. Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne,“ dodala.

D2 diaľnica kolóny
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Späť
Zdieľať
Diskusia