Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
6. júna 2023, 16:24
Čas čítania 0:33

Januárová vražda Michalovčanky má prekvapivý záver vyšetrovania. Obvinili až dve osoby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zverejnili nové informácie v prípade, ktorý otriasol Slovenskom.

Polícia ukončila vyšetrovanie vraždy 46-ročnej ženy, ku ktorej došlo prvý januárový deň v Michalovciach. Získaná dôkazná situácia umožnila vyšetrovateľovi odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Košiciach z obzvlášť závažného zločinu vraždy obviniť jednu osobu – V. H. Informovala o tom v utorok košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.


Polícia taktiež zo zločinu marenia spravodlivosti obvinila ďalšiu osobu – J. H. –, ktorá počas vyšetrovania údajne ovplyvňovala svedkov.


„V uplynulých dňoch krajský policajný vyšetrovateľ vyšetrovanie obzvlášť závažného zločinu vraždy ukončil a spisový materiál s návrhom na podanie obžaloby predložil prokurátorovi,“ uviedla hovorkyňa.


Vyšetrovanie novoročnej vraždy Michalovčanky prebiehalo podľa polície veľmi intenzívne, zrealizovalo sa niekoľko desiatok výsluchov svedkov a množstvo procesných úkonov a do konania boli pribratí znalci z viacerých odvetví na vypracovanie znaleckých posudkov.

Podľa nepotvrdených informácií portálu tvnoviny.sk by mal byť druhou obvinenou osobou otec muža, ktorý je obvinený z vraždy Eriky.

Domov
Zdieľať
Diskusia