Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
8. júna 2023, 10:28
Čas čítania 0:33

AKTUÁLNE: Zásadný posun v prípade Dušana Dědečka. Na súde priznal vinu, opitý pri nehode zabil päť ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hrozí mu 20 až 25 rokov za mrežami.

AKTUALIZOVANÉ (11.35 h): Prokurátor navrhol Dědečkovi trest minimálne 15 rokov vo väzení. Trest by si mal odpykať v cele minimálneho stráženia. 

Dušan Dědeček dnes na súde priznal svoju vinu. „Som vinný,“ povedal pred senátom a pozostalými. Za trestný čin všeobecného ohrozenia mu hrozí trest 20 až 25 rokov vo väzení, prípadne až doživotie, píšu tvnoviny.sk.

Senát Mestského súdu Bratislava I vyhlásenie o vine obžalovaného prijal, a preto bude vykonávať len dokazovanie smerujúce k uloženiu trestu, ochranného opatrenia a náhrade škody.

Dopravná nehoda v centre Bratislavy si 2. októbra 2022 vyžiadala okrem piatich mŕtvych aj niekoľko zranených osôb.

Obžalovaný podľa obžaloby šoféroval v štádiu ťažkého stupňa opitosti a jeho automobil dosiahol rýchlosť 143 kilometrov za hodinu. K stretu s prvou osobou malo prísť pri rýchlosti 107 kilometrov za hodinu. Na zastávke sa údajne nachádzalo približne 40 ľudí.

Správu budeme aktualizovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia