Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. júna 2023 o 17:21
Čas čítania 0:37

AKTUÁLNE: V Strekove došlo k tragickej dopravnej nehode, o život prišli rodičia aj ich dieťa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O život prišli traja ľudia: 31-ročná žena, 37-ročný muž aj 8-ročné dieťa.

V obci Strekov v okrese Nové Zámky došlo v nedeľu k vážnej dopravnej nehode. Nehoda si vyžiadala mŕtvych aj zranených. Na Facebooku o tom informuje Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby.

„Záchranári aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode v Strekove. Vyžiadala si väčší počet zranených, žiaľ, máme hlásených aj mŕtvych,“ približuje operačné stredisko.
Na mieste dopravnej nehody zasahujú pozemní aj leteckí záchranári.

Podľa informácií TV Joj došlo k čelnej zrážke dvoch áut medzi Pribetou a Strekovom, cesta je podľa facebookového statusu miestnej odťahovej služby uzavretá. Podľa informácií TV Joj o život prišli traja ľudia: 31-ročná žena, 37-ročný muž a 8-ročné dieťa, ktorí sa viezli v jednom aute ešte s ročným chlapčekom. Ten nehodu prežil a previezli ho do nemocnice, informovala o tom na Facebooku polícia.

V druhom vozidle údajne boli 55-ročný vodič a 65-ročná spolujazdkyňa. Muža previezli do nitrianskej nemocnice, ženu do Nových Zámkov. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia