Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. júna 2023 o 7:52
Čas čítania 0:19

Šofér na BMW sa po diaľnici rútil rýchlosťou 212 km/h. Nevšimol si radar, ktorý bol pred ním, policajti si ho vychutnali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o viac ako 80 km/h.

Bratislavskí policajti cez víkend zaznamenali prípad nezodpovedného vodiča, ktorý na diaľnici D2 prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 82 km/h, informuje polícia SR v príspevku na sociálnej sieti

„Policajný radar si nevšimol vodič motorového vozidla zn. BMW, ktorý prišliapol plyn na diaľnici D2 smer Bratislava. Radar zaznamenal rýchlosť pri 212km/h,“ priblížili v statuse.

S nebezpečnou jazdou šoféra sa nakoniec policajti porátali klasicky pomocou blokovej pokuty. „Upozorňujeme vodičov, že vysokou rýchlosťou ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Dodržujte dopravné prepisy a jazdite bezpečne,“ uzavreli.

Domov
Zdieľať
Diskusia