Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. júna 2023, 12:55
Čas čítania 0:33

Na Netflixe si odteraz môžeš pozrieť dokument o vražde Jána Kuciaka. Okamžite sa stal hitom, na Slovensku je najpozeranejší

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na populárnej streamovacej platforme si môžeš pozrieť nový dokument o vražde novinára.

Na streamovacej platforme Netflix pribudol dokument Kuciak: Vražda novinára, ktorý sa medzi slovenskými divákmi stal okamžitým hitom. Na Netflixe si ho pritom môžeš pozrieť len pár mesiacov po tom, čo zažil svoju premiéru v kine.

Dokument divákom poskytuje jedinečný pohľad na prácu Jána Kuciaka a udalosti, ktoré viedli k vražde novinára a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Vo filme nájdeš rozhovory s rodinnými príslušníkmi obidvoch obetí, kolegami Jána Kuciaka či advokátmi, ale aj unikátne zábery z rekonštrukcie vraždy v dome vo Veľkej Mači.

Film zverejnili niekoľko týždňov po rozhodnutí súdu

Špecializovaný trestný súd v Pezinku (ŠTS) iba pred niekoľkými týždňami oslobodil podnikateľa Mariana Kočnera spod obžaloby v prípade objednávky vraždy Jána Kuciaka. Alenu Zsuzsovú súd vo veci vraždy uznal za vinnú ako objednávateľku.

Rozhodnutie ŠTS je však neprávoplatné. Viac o súde Kočnera a Zsuzsovej sa môžeš dočítať na tomto odkaze.

Dokumentárny film Kuciak: Vražda novinára sa po uvedení stal jasným hitom na Slovenskom Netflixe.
Dokumentárny film Kuciak: Vražda novinára sa po uvedení stal jasným hitom na Slovenskom Netflixe. Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia