Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. júna 2023, 16:35
Čas čítania 1:00

Zmizol šéf známej slovenskej cestovnej kancelárie. Kľúče od auta rodine vrátil poštou, posledná stopa vedie k bufetu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rodine poslal v obálke všetky kľúče a aj kľúče od auta, na ktorom odišiel. Vozidlo sa medzitým našlo opustené.

Polícia aktuálne pátra po 39-ročnom konateľovi známej cestovnej kancelárie Danny GOtravel Danielovi Markovi. Organizácia Záchranný systém Slovensko informuje, že Marka podľa rodiny naposledy videli v pondelok 5. júna v Boroch v Bratislave. Odvtedy o ňom nikto nepočul a všetky jeho telefónne čísla sú nedostupné. 

Podľa slov rodiny Marko v poslednom čase čelil obrovskému stresu. Aj preto si mysleli, že sa chce ísť iba vyvetrať do prírody, pretože si so sebou zbalil bicykel a stan.

„V schránke som si však našla obálku, v ktorej mi poslal všetky jeho kľúče aj s kľúčmi od auta, na ktorom odišiel. Z pečiatky na obálke sa nám podarilo zistiť, že bola poslaná z pošty vo Veľkých Levároch,“ informuje jeho rodinná príslušníčka na sociálnej sieti. Rodina sa preto vybrala pátrať do okolia.

1. februára 2023, 17:30 Čas čítania 8:27 Rozhovor s dobrovoľnými záchranármi, ktorí pátrali po Terézii: „Musíme zachraňovať životy predtým, ako je neskoro.“ Rozhovor s dobrovoľnými záchranármi, ktorí pátrali po Terézii: „Musíme zachraňovať životy predtým, ako je neskoro.“

Cestovná kancelária prosí o pomoc

Zmiznutie konateľa potvrdila aj cestovná kancelária Danny GOtravel. Na sociálnej sieti prosí každého, kto má o Markovi akékoľvek informácie, aby sa obrátil na políciu.

V príspevku sa však firma prihovorila aj svojim klientom: „Veľmi nás mrzí aktuálna situácia, ale hneď, ako budeme vedieť viac, budeme vás o tom informovať tu na facebookovej stránke. Klienti, ktorí sa nedostali k službám, ako mali, sa môžu obrátiť na políciu.“

Daniel mal na sebe v čase zmiznutia čierne tričko s krátkymi rukávmi, tmavosivé dlhé nohavice, čierno-sivé topánky a ruksak s logom Ironman. V bufete v Malých Levároch predavačka rodine potvrdila, že si tam Marko ešte 5. júna kúpil radler, keď na miesto dorazil na bicykli. V utorok sa navyše podarilo vypátrať opustené auto nezvestného muža. 

Záchranný systém Slovensko
Zdroj: Záchranný systém Slovensko
Domov
Zdieľať
Diskusia