Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
16. júna 2023, 9:41
Čas čítania 0:32

V obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov sa objavil žralok. Prekvapil domácich aj turistov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Žralok modrý priplával do prístavu na Menorce len nedávno.

Do obľúbenej dovolenkovej destinácie priplával žralok. Prekvapivý návštevník svojou prítomnosťou na španielskom ostrove Menorca zaskočil domácich aj turistov. Odborníci tvrdia, že ide o žraloka modrého, ktorý sa už na ostrove v priebehu mesiaca objavil dvakrát, píše španielsky denník Menorca.

V prístave Ciutadella zazreli žraloka aj vo štvrtok 15. júna. Žralok by vraj mohol byť zranený, keďže podľa odborníkov nie je bežné, aby tento druh priplával tak blízko k pobrežiu. Predátor ešte dopoludnia v ten deň prístav opustil a odvtedy ho nikto nevidel. 

8. júna 2023, 19:30 Čas čítania 0:30 Žralok zabil turistu v obľúbenej dovolenkovej destinácii mnohých Slovákov. Plavca usmrtil neďaleko brehu, úrady už reagovali Žralok zabil turistu v obľúbenej dovolenkovej destinácii mnohých Slovákov. Plavca usmrtil neďaleko brehu, úrady už reagovali

Na Menorce nejde o prvý takýto prípad. Približne pred mesiacom sa dva a pol metra dlhý žralok objavil na pláži Son Bou. Dostal sa takmer na breh, kde uviazol, no podarilo sa mu odplávať naspäť. Plavčíci vtedy pláž uzavreli a zakázali kúpanie, píše Mallorca Zeitung. Rozhovor s expertom na žraloky si môžeš prečítať tu

žralok
Zdroj: Unsplash/Marcelo Cidrack
Domov
Zdieľať
Diskusia