Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
8. júna 2023, 19:30
Čas čítania 0:30

Žralok zabil turistu v obľúbenej dovolenkovej destinácii mnohých Slovákov. Plavca usmrtil neďaleko brehu, úrady už reagovali

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Úrady už zakázali vstup do vody.

V obľúbenej egyptskej dovolenkovej lokalite zaútočil žralok. Incident sa stal v meste Hurgada, kde došlo k úmrtiu turistu a viacerým zraneniam ďalších ľudí, informuje portál tn.cz

5. júla 2022, 14:30 Čas čítania 8:07 Expert na žraloky: V Egypte zabil ženu defektný žralok. Vo vode nesmieš spanikáriť, takmer nikdy nechce zaútočiť (Rozhovor) Expert na žraloky: V Egypte zabil ženu defektný žralok. Vo vode nesmieš spanikáriť, takmer nikdy nechce zaútočiť (Rozhovor)

Udalosť sa stala na hotelovej pláži známej ako Dream Beach okolo 15.00 h poobede neďaleko od brehu. „Napadol turistu, najskôr z Ruska. Bol to žralok tigrí,“ uviedol jeden zo svedkov.

Na sociálnych sieťach sa momentálne šíri záznam z celého útoku. Zraneným ľuďom unáhlene pomáhali záchranári, ktorí sa k nim doplavili na svojej lodi. Egyptské úrady hneď po útoku vyhlásili zákaz vstupu do mora.

Späť
Zdieľať
Diskusia