Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Daniel Mikolášik TASR
17. júna 2023, 19:25
Čas čítania 0:24

Žena v Humennom zrazila 8-ročného chlapca na bicykli. Auto ho ťahalo dva metre po ceste, museli ho vyťahovať spod kolies

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chlapca, ktorý skončil pod kolesami, museli na mieste ošetrovať.

Osobné auto v Humennom zrazilo malého chlapca na bicykli, nehoda sa stala v sobotu okolo 16. hodiny. Pre TASR to potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania.

„Chlapca na mieste ošetrila privolaná posádka rýchlej lekárskej pomoci, so záchranármi komunikoval. Bližšie informácie o jeho zdravotnom stave známe nie sú. Dychová skúška u vodiča osobného auta bola negatívna,“ ozrejmila Ligdayová.

Ligdayová pre Zoznam.sk spresnila, že auto šoférovala 57-ročná žena a pod kolesami auta skončil iba 8-ročný chlapec. Ako dodáva portál, chlapca auto ťahalo dva metre po ceste a museli ho spod neho vyťahovať.

nehoda cyklista
Zdroj: Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia