Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. júna 2023 o 15:25
Čas čítania 0:40

VIDEO: Slovenskí záchranári si uťahovali z umierajúceho muža. Vtipkovali, či si pred jazdou vypil, no on si poranil mozog

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O zábery, ktoré zachytávajú neprofesionálne správanie záchranárov, sa podelila partnerka zosnulého cyklistu.

Pred niekoľkými týždňami prišiel v Martine pri nehode na bicykli o život 60-ročný Marián. Priebeh nehody aj minúty po nej zaznamenala predná kamera upevnená na bicykli.

Zábery, ktoré na Facebooku zverejnila jeho užialená partnerka, zachytávajú neprofesionálne správanie záchranárov, posmešky aj perverzné narážky. Na prípad upozornil portál zregionu.sk.

Na cyklistickom chodníku v Martine mužovi do cesty nešťastnou náhodou vošlo malé dievčatko. Dievčatku sa síce vyhol, no nasledovný pád, pri ktorom si doudieral hlavu, mal fatálne následky. Na pomoc mu okamžite prišla matka dievčatka, ktorá zavolala pomoc. 

Pýtali sa ho, či má vypité

Po príchode záchranárov na miesto sa stal ťažko zranený Marián terčom posmeškov. Dopadol tak nešťastne, že si spôsobil poškodenie mozgu, no z videa vyplýva, že záchranárov hneď zaujímalo, či si náhodou pred jazdou nevypil. Krvné testy preukázali, že nebol pod vplyvom alkoholu.

Počas ošetrovania dezorientovaného Mariána záchranári vtipkovali a kládli mu otázky, na ktoré následkom zranenia hlavy nevládal odpovedať. Svojim zraneniam nakoniec po prevoze do nemocnice podľahol.

Záchranná služba, ktorej pracovníci na mieste nehody zasahovali, sa zatiaľ k nahrávke nevyjadrila.

Domov
Zdieľať
Diskusia