Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
25. júna 2023 o 18:06
Čas čítania 0:31

VIDEO: Ďalšia seniorka naletela podvodníkovi. Tisíce eur mu odložila do smetiaka na bratislavskej ulici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pôvodne od nej žiadal až 50 000 eur.

Podvodník v Bratislave pod falošnou legendou okradol seniorku o 10 000 eur. V telefonáte sa jej predstavil ako policajt a ženu informoval o vážnej dopravnej nehode jej nevesty.

Seniorke klamal, že ak nezaplatí 50 000 eur, nevesta skončí za mrežami. Okrem toho jej tvrdil, že matka zraneného dieťaťa prehovorila o nehode do médií a na jej nevestu podala trestné oznámenie.

Seniorka mužovi vydávajúcemu sa za policajta prezradila, že má na účte „len“ 10 000 eur. Podvodník jej povedal, že to bude zatiaľ stačiť ako záloha, no zvyšok sumy bude musieť neskôr doplatiť.

Staršia žena následne vybrala peniaze z banky a podľa pokynov ich odhodila do smetiaka na MHD zastávke Košická. Na mieste podvodníka zachytila videokamera. Polícia žiada o pomoc pri identifikácii muža. Akékoľvek informácie týkajúce sa prípadu môžeš smerovať na číslo 158.

Domov
Zdieľať
Diskusia