Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
4. júla 2023, 9:40
Čas čítania 0:39

Zuckerberg chce vyhrať nad Muskom. O pár dní spustí novú sociálnu sieť, cieľom je prevziať milióny používateľov z Twittera

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Aplikácia Threads by mala byť priamou konkurenciou Twittera.

Spoločnosť Meta prichádza na trh s novou aplikáciou, ktorou chce konkurovať sociálnej sieti Twitter. Aplikácia Threads bude priamo prepojená s Instagramom a pre používateľov by mala byť bezplatná, píše BBC. 

Threads bude podobne ako Twitter diskusná platforma. Nezačína však od nuly. Prepojením s Instagramom získa prístup k miliónom účtov a dát. 

„Threads je miesto, kde sa stretávajú komunity, aby diskutovali o všetkom, od tém, na ktorých vám dnes záleží, až po to, čo bude trendy zajtra,“ píše sa v opise aplikácie, ktorá je už dostupná v App Store.

Threads
Zdroj: Meta

Má šancu konkurovať 

Podľa dostupných obrázkov z aplikácie je nová platforma s Twitterom takmer identická. Experti navyše predpokladajú, že vďaka prostriedkom Mety má najväčšiu šancu konkurovať Twitteru Elona Muska.

Mark Zuckerberg prichádza s konkurenčnou aplikáciou v období, keď Musk na Twitteri zavádza zmeny, ktoré mnohých používateľov znechutili natoľko, že zo sociálnej siete odišli.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Musk sa zmenami používateľov snaží presvedčiť, aby si predplatili službu Twitter Blue. Aktuálne preto obmedzil počet príspevkov, ktoré si ľudia môžu pozrieť zadarmo.

Domov
Zdieľať
Diskusia