Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
8. júla 2023, 20:17
Čas čítania 1:03

Manželia na Floride nechali v rozhorúčenom aute 18-mesačné dieťa celú noc. Ráno už nedýchalo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Rodičia sa vrátili z oslavy a na najmladšie dieťa zabudli. Obaja si mysleli, že ho do domu odniesol ten druhý.

Floridská polícia obvinila manželov z usmrtenia ich 18-mesačného batoľaťa. Ako informuje portál CBS12, dieťa nechali po návrate z večierka celú noc v aute. 

Joel a Jazmine Rondonovci išli aj so svojimi tromi deťmi na oslavu Dňa nezávislosti. Testy preukázali, že manželia pili alkohol, fajčili marihuanu a brali pervitín. Domov sa vrátili o tretej ráno a začali vykladať auto, pričom Jazmine povedala Joelovi, aby doniesol najmladšie dieťa dovnútra. Ona zatiaľ vzala ostatné dve.

Joel vyšetrovateľom povedal, že jedny z dverí auta boli v tom čase otvorené. Joel priniesol veci do domu, a keď sa vrátil von, dvere už boli zatvorené. Predpokladal teda, že Jazmine už batoľa do domu odniesla. Obaja šli spať.

Ráno okolo 11.00 h otec požiadal jedno z detí, aby išlo „skontrolovať dieťa“ do izby. Keď si všimli, že kolíska je prázdna, začali dievčatko hľadať. Našli ho až v aute, stále pripútané k autosedačke. Okamžite ho odviezli do nemocnice, kde sa ho lekári pokúšali oživiť, ale márne.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Podľa šerifa Grady Judda dieťa zomrelo „absolútne mučivou smrťou“. „Ide o jedno z najstrašnejších a najtragickejších úmrtí, aké sme za veľmi dlhý čas videli, a to všetko pre nedbalosť a užívanie drog,“ dodal.

Pitva potvrdila, že príčinou smrti bola hypertermia, teda úpal. Polícia vzala Joela a Jazmine do väzby a oboch obvinila z vraždy.

Takáto nešťastná udalosť sa môže u detí skončiť fatálne už do 20 minút. Dospelého človeka môže prehriatie zabiť do 90 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia