Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
11. júla 2023 o 20:12
Čas čítania 0:25

Veľká letecká spoločnosť ruší stovky letov. Obmedzenia sa dotknú až 180-tisíc cestujúcich

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spoločnosť EasyJet bude obmedzovať primárne lety z letiska Gatwick v Londýne. Ako odškodnenie pre pasažierov spoločnosť ponúka alternatívny let.

Britská nízkonákladová letecká spoločnosť ruší približne dve percentá letov, čo ovplyvní približne 180-tisíc cestujúcich. Spoločnosť EasyJet ako dôvod uviedla obavu, ktorá súvisí s riadením letov počas letného obdobia. Minulý rok bol najväčším problémom nedostatok personálu, čo spôsobovalo spoločnosti problémy. Nápor cestujúcich bol spôsobený masívnym dopytom po pandémii covidu-19, informuje o tom portál tvnoviny.sk

Európska organizácia pre bezpečnosť letovej prevádzky Eurocontrol uvádza, že aj tento rok hrozia problémy s riadením prevádzky letov pre preťaženie európskych letísk. Okrem iného je uzavretý vzdušný priestor nad Ukrajinou, čo spôsobuje meškanie a predlžovanie letov. 

Lety spoločnosti EasyJet budú obmedzené hlavne na letisku Gatwick v Londýne. Ako odškodnenie pre pasažierov spoločnosť ponúka alternatívny let. 

Lietadlo spoločnosti easyJet.
Lietadlo spoločnosti easyJet. Zdroj: easyJet
Domov
Zdieľať
Diskusia