Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
13. júla 2023 o 14:17
Čas čítania 0:42

Po zápase Slovana chcel chuligán zbiť rozhodcu priamo na ihrisku. Ďalší ukradol hasiaci prístroj a postriekal ním okoloidúcich

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Futbalový zápas odohrali tímy Slovan Bratislava a Swift Hesper na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Polícia zadržala po futbalovom zápase, ktorý sa odohral v stredu 12. júla medzi Slovanom Bratislava a Swiftom Hesper, dvoch fanúšikov.

Prvý sa pokúsil napadnúť krátko po skončení stretnutia rozhodcu, druhý odcudzil z Národného futbalového štadióna (NFŠ) hasiaci prístroj, ktorého obsah vystriekal na ľudí nachádzajúcich sa v blízkosti zastávky MHD na Bajkalskej ulici. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Obidvoch rýchlo zadržali

„Pár minút po ukončení zápasu neznámy muž, oblečený iba v krátkych nohaviciach, počas rozptylu fanúšikov vybehol na hraciu plochu, kde sa pokúsil napadnúť jedného z rozhodcov,“ priblížila. Podozrivý po incidente ušiel zo štadióna, obmedzený na osobnej slobode bol na Vajnorskej ulici.

„Po zadokumentovaní skutku poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva,“ spresnila s tým, že podozrivý muž sa nachádza v cele policajného zaistenia.

Polícia obmedzila na osobnej slobode aj fanúšika, ktorý pri odchode zo štadióna odcudzil hasiaci prístroj, ktorý potom použil v blízkosti zastávky MHD. „Momentálne je v cele policajného zaistenia. Zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu prečinu všeobecného ohrozenia,“ dodala hovorkyňa. Video nájdeš tu

políciapolícia
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia