Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. júla 2023 o 7:30
Čas čítania 0:51

Nové informácie o postrelenej kadetke Miške. Trápia ju neutíchajúce bolesti, polícia medzičasom ukončila vyšetrovanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Otec kadetky potvrdil, že pre zdravotné komplikácie museli prerušiť pobyt v rehabilitačnom centre.

Policajti po štyroch mesiacoch ukončili vyšetrovanie prípadu postrelenej kadetky Mišky. Podľa slov jej otca ju však momentálne najviac trápia neutíchajúce bolesti, pre ktoré museli prerušiť pobyt v rehabilitačnom centre, informuje Pluska.

„Bola len nedávno takmer dva týždne hospitalizovaná v Univerzitnej nemocnici svätého Michala v Bratislave, ale k výraznému zlepšeniu nedošlo. Vrátila sa síce späť do kúpeľov, ale rehabilitácie nepokračovali tak, ako by mali,“ uvádza otec kadetky.

Rehabilitáciu sa Miškina rodina rozhodla prerušiť aj napriek tomu, že mala trvať ešte mesiac. Kadetka počas rehabilitácií trpela výraznými bolesťami, a tak jej chceli poskytnúť čas a priestor na oddych. Z rovnakého dôvodu pozastavili rodičia aj rekonštrukciu bytu.

Úraz doteraz neuznali za pracovný

Miška sa aktuálne pripravuje na ďalšiu operáciu, ktorú by mala absolvovať v nemocnici v Nitre. Rodičia veria, že jej ďalší zákrok pomôže tlmiť bolesť a zlepší jej zdravotný stav.

Otec však pre Plusku dodal, že Miškin úraz nateraz úrady neuznali za pracovný. „Je okolo toho až podozrivé ticho. Nikto nás v danej veci nekontaktuje ani ináč neinformuje, v akom štádiu je proces.“ Uznanie by rodičom pomohlo uľahčiť financovanie zákrokov, ktoré neprepláca poisťovňa.

3. októbra 2024 o 16:30 Čas čítania 1:17 KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach

Kadetku Mišku postrelil dňa 1. marca 2023 pedagóg Akadémie Policajného zboru v Bratislave Vladimir Šeparnev počas voľnočasového krúžku v areáli školy. Podľa najnovších informácií zvažuje bývalý pedagóg uzavretie dohody o vine a treste.

Miška, Kadetka
Zdroj: Donio.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia