Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. júla 2023, 11:33
Čas čítania 0:21

Po uliciach sa nám prechádzali 4 medvede, upozorňuje ľudí mesto na strednom Slovensku. Tieto lokality nenavštevujte, odkazuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Medvede v uliciach mesta videli už niekoľkokrát.

Mesto Tisovec, ktoré leží v okrese Rimavská Sobota, upozorňuje, že po uliciach sa pohybuje medvedica hnedá s troma malými. Medveďa spolu s mladými videli v meste už viackrát. 

„Mestský úrad Tisovec oznamuje občanom, že v intraviláne mesta – v záhrade na Bakulínyho ulici, v lokalite Krivá a Obadovo očko je v posledných dňoch opakovane monitorovaný pohyb medvedice s 3 mláďatami,“ informujú na oficiálnej stránke.

18. júla 2023, 16:48 Čas čítania 0:30 AKTUÁLNE: Už vieme, koľko medveďov žije na území Slovenska. Výsledky detailnej štúdie zverejnili ochranári AKTUÁLNE: Už vieme, koľko medveďov žije na území Slovenska. Výsledky detailnej štúdie zverejnili ochranári

Mesto nabáda obyvateľov na zvýšenú opatrnosť. „Dôrazne Vás preto upozorňujeme, aby ste zvážili pohyb v týchto lokalitách a z hľadiska bezpečnosti uvedené lokality až do odvolania nenavštevovali,“ píšu.

Domov
Zdieľať
Diskusia