Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. júla 2023 o 15:35
Čas čítania 0:31

Veľká slovenská banka mení cenník. Zákazníkom naúčtuje nový poplatok 12 €, ale je možné sa mu jednoducho vyhnúť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Banka od septembra plánuje niektoré poplatky zvýšiť a iné úplne zrušiť.

Veľká slovenská banka ČSOB začne od 1. septembra uplatňovať nový cenník poplatkov. Týkať sa bude SEPA platieb, bankomatových a úverových platieb. Banka navyše zavádza nový 12-eurový poplatok za zadanie trvalého príkazu a inkasa v prípade, ak o to klient osobne požiada priamo v pobočke, informuje Finančný kompas

Nový cenník sa bude týkať aj bankomatových a debetných kariet. Od septembra plánuje v prípade krádeže či straty znížiť poplatok za opätovné vydanie karty na 5 eur. Zvýši sa však poplatok za zaslanie PIN do pobočky na 15 eur. Banka okrem toho ruší poplatok vo výške 5 eur za opätovné zaslanie PIN a zmenu čísla účtu k platobnej karte.

Aby toho nebolo málo, ČSOB banka zároveň ruší poplatok 40 eur za preverenie stavu platby bankou a poplatok 200 eur za urgentné vyjadrenie k žiadosti o úver.

Domov
Zdieľať
Diskusia