Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Daniel Mikolášik
30. júla 2023, 10:33
Čas čítania 0:51

Päť útočníkov blízko Eiffelovky znásilnilo mladú turistku. Muži využili, že bola opitá

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podozrivých prepustili, vyšetrovanie však naďalej pokračuje.

V známom parížskom parku Champ de Mars blízko Eiffelovej veže došlo k brutálnemu znásilneniu. Až päť útočníkov z Francúzska znásilnilo mladú turistku z Mexika okolo jednej hodiny ráno zo stredy na štvrtok. Podľa denníka Le Parisien využili, že bola opitá a zraniteľná.

„Bola opitá. Útočníci takúto situáciu využívajú. Vidia zraniteľné mladé ženy, turistky, ktoré nehovoria po francúzsky a sú trochu stratené. Často ich nútia piť,“ povedal pre Le Parisien zdroj blízky vyšetrovaniu.

Všetci piati podozriví sú aktuálne na slobode. Dvoch z nich polícia zadržala, no ešte v ten istý deň ich aj prepustila. „V tejto fáze vyšetrovania im bola väzba zrušená,“ uviedla francúzska prokuratúra bez toho, aby poskytla ďalšie podrobnosti. Dodala, že vyšetrovanie naďalej prebieha.

Champ de Mars je veľký park, ktorý sa rozprestiera v blízkosti Eiffelovej veže a je veľmi obľúbený u turistov a aj miestnych. Na rozdiel od iných parkov v Paríži sa tento nezatvára a je otvorený 24 hodín denne. Začali sa preto ozývať hlasy, aby bol park viac zabezpečený a na noc sa zatváral.

18. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 3:37 Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

„Koľko sexuálnych útokov a znásilnení očakáva Anne Hidalgová, kým bude súhlasiť s uzavretím Champ de Mars v noci, aby boli Parížania a turisti v bezpečí?“ pýta sa Rachida Datiová, pravicová starostka parížskeho 7. obvodu, kde sa park nachádza. Podľa nej by mali park dať aj oplotiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia