Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
POROVNANIE: Motoristi v posledných dňoch poriadne zaplakali, oplatí sa po novom viac tankovať v Česku?

Ceny palív v Česku sú nateraz pre Slovákov atraktívne

Napriek tomu, že u našich susedov prestala od začiatku mesiaca platiť znížená spotrebná daň na naftu, je situácia v Česku o niečo prívetivejšia. Portál ceskybenzin.cz, ktorý mapuje priemerné ceny pohonných hmôt u našich susedov, uvádza, že ceny nafty sa od začiatku mesiaca pohybujú na úrovni 34,50 českej koruny za liter paliva (približne 1,44 eura). V prepočte teda vodiči ušetria vyše 10 centov za liter.

Podobný rozdiel šoféri zaznamenajú aj pri tankovaní benzínu. Za liter paliva Natural 95 v Česku vo štvrtok 3. augusta zaplatíš v priemere 38,20 českej koruny, teda asi 1,60 eura.

9. septembra 2024 o 17:30 Čas čítania 0:08 KVÍZ: Považuješ sa za dobrého šoféra? Otestuj sa, či poznáš tieto neznáme dopravné značky KVÍZ: Považuješ sa za dobrého šoféra? Otestuj sa, či poznáš tieto neznáme dopravné značky

S neustále narastajúcimi cenami na ropnom trhu sa však očakáva, že zdražovanie pohonných hmôt nás neminie. O negatívnej prognóze analytikov sa môžeš viac dočítať v našom predošlom článku.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia