Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
3. augusta 2023, 19:50
Čas čítania 0:40

Žena v Chorvátsku porodila počas túry, netušila však, že je tehotná. Doktor vysvetlil, ako sa to mohlo stať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa gynekologičky ide o nezvyčajnú situáciu. Spôsobiť ju mohlo viacero faktorov.

Luxemburská turistka počas túry v chorvátskom národnom parku Paklenica nečakane porodila dieťa. Ako uvádza portál 24.sata.hr, žena pred pôrodom nevedela, že je tehotná.

Luxemburčanka začala rodiť po tom, čo si počas túry odskočila na toaletu. Pôrod však napriek nevyhovujúcemu prostrediu dopadol bezproblémovo a turistka sa môže pýšiť novým prírastkom do rodiny – malou dcérkou.

„Neuveriteľná zhoda náhod, všetci sme šťastní, že to dopadlo dobre. Pani rodila sama na záchode, bola pri nej jej rodina a strážca. Všetko prebehlo v poriadku, keďže išlo o normálne tehotenstvo, a tak pôrod prebehol sám od seba,“ uviedla doktorka.

Na odbornú pomoc zdravotníkov si však musela počkať takmer dve hodiny, keďže sa nachádzala v ťažko dostupnom teréne. Po príchode odborníkov však bola matka aj s dieťaťom prevezená do nemocnice.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia