Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
5. augusta 2023, 17:35
Čas čítania 0:40

Jeden sa pokúsil fyzicky napadnúť hlavného rozhodcu, druhý vystriekal hasičský prístroj na ľudí. Slovanisti už spoznali svoj trest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Jeden sa pokúsil fyzicky napadnúť hlavného rozhodcu, druhý vystriekal hasičský prístroj na ľudí. Slovanisti už spoznali svoj trest
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Ani jednému sa však určite nepáčil.

Dvaja zadržaní výtržníci, ktorí sa po futbalovom zápase medzi ŠK Slovan Bratislava a FC Swift Hesper z Luxemburska postarali o narušenie verejného poriadku, poznajú tresty za svoje konanie. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.


Jedným z výtržníkov je 26-ročný Branko, ktorý pri odchode z priestorov Národného futbalového štadióna (NFŠ) v Bratislave odcudzil hasiaci prístroj a jeho obsah vystriekal na ľudí nachádzajúcich sa v blízkosti zastávky MHD na Bajkalskej ulici.

Súd mu uložil peňažný trest a taktiež zákaz účasti na všetkých športových podujatiach, ktorých účastníkom je ŠK Slovan Bratislava vrátane všetkých športových podujatí organizovaných na území Bratislavy počas troch rokov.

Druhý z výtržníkov, 40-ročný Adrián, sa pokúsil fyzicky napadnúť hlavného rozhodcu a asistenta hlavného rozhodcu počas odchodu z hracej plochy. Súd ho odsúdil k trestu odňatia slobody na jeden rok a šesť mesiacov s podmienečným odložením na skúšobnú lehotu troch rokov.

Rovnako mu bol uložený zákaz účasti na všetkých športových podujatiach, ktorých účastníkom je ŠK Slovan Bratislava vrátane všetkých športových podujatí organizovaných na území hlavného mesta počas troch rokov.

Slovan
Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia