Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
8. augusta 2023, 9:26
Čas čítania 0:28

VšZP sa dohodla s Nemocnicou Bory. Poistencom bude uhrádzať hospitalizácie aj operácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dohoda platí od utorka 8. augusta.

Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) a bratislavská Nemocnica Bory sa dohodli na zazmluvnení komplexnej zdravotnej starostlivosti. Od utorka tak poistencom zaplatí hospitalizácie aj operácie. VšZP avizovala, že k zazmluvneniu urgentného príjmu pristúpi automaticky po splnení podmienok nemocnicou. 

„Od začiatku augusta majú poistenci VšZP v Nemocnici Bory k dispozícii plný rozsah zdravotnej starostlivosti vo všetkých ambulanciách, a to vrátane stacionárov a operačných výkonov, ktoré sú poskytované v jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Postupné zazmluvňovanie zdravotnej starostlivosti bolo včera (7. augusta) ukončené, a to podpísaním dodatku o zazmluvnení ústavnej zdravotnej starostlivosti, ktorú môžu poistenci VšZP využívať od 8. augusta,“ priblížila manažérka oddelenia komunikácie poisťovne Eva Peterová.

Súkromné zdravotné poisťovne Dôvera a Union zazmluvnili plný rozsah zdravotnej starostlivosti vrátane ústavnej ešte v marci.

Bory
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Domov
Zdieľať
Diskusia