Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
10. augusta 2023, 8:40
Čas čítania 0:30

FOTO: Medveďa zachytili, ako vyčíňa pri známych slovenských kúpeľoch. Mesto už muselo vydať varovanie pre obyvateľov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Samospráva vyzýva obyvateľov aj turistov, aby boli pri návšteve prírody v okolí opatrnejší.

Fotopasca neďaleko mesta Bardejov zachytila vyčíňanie medveďa hnedého, ktorého nielenže pasca odfotila v blízkosti populárnych Bardejovských kúpeľov, ale v oblasti spôsobil aj škody na včelstvách. Mesto už varovalo obyvateľov a turistov. 

„Záber medveďa, resp. medvedice bol urobený v lokalite Pod Magurou zo strany Bardejovských kúpeľov, ktorá je známa ako Tri studničky,“ povedal pre Bardejovskú televíziu hovorca mesta Bardejov Štefan Hij.

Samospráva vyzýva obyvateľov aj turistov, aby boli pri návšteve prírody v okolí opatrnejší. „Nevieme, či sa ten medveď tam zdržuje naďalej alebo len migroval, alebo sa niekde odsťahoval. Faktom však ostáva to, že poľovnícke združenie bude situáciu monitorovať. Dúfajme, že je to ojedinelý prípad, ktorý sa nebude opakovať,“ doplnil hovorca.

Podľa portálu Ahoj Bardejov sa medveď pohyboval aj na včelnici na Mníchovskom potoku, kde za sebou zanechal poničené včelstvá.

Domov
Zdieľať
Diskusia