Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. augusta 2023 o 10:45
Čas čítania 0:48

Pilotovi nepovolili pristátie, tak pre dispečerov na oblohe nakreslil 24-kilometrový penis. Letecká spoločnosť sa však bráni

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Lietadlo spoločnosti Lufthansa sa pokúšalo pristáť na letisku v Catanii, no nepovolili mu pristátie.

Pilotovi spoločnosti Lufthansa navigátori nepovolili pristátie v sicílskej Catanii. Zrejme ho to nahnevalo natoľko, že v reakcii na oblohe nad mestom lietadlom nakreslil obrovský 24-kilometrový penis, informuje portál Euronews.

Lietadlo smerujúce z nemeckého Frankfurtu sa opakovane pokúšalo pristáť na letisku v Catanii, no nepodarilo sa mu to a museli ho presmerovať. Podľa dostupných informácií boli dôvodom odklonu lietadla nepriaznivé poveternostné podmienky. 

Kým lietadlo oficiálne odklonili, pilot nad Cataniou krúžil ešte ďalších 16 minút. Za ten čas sa mu na oblohe podarilo vyčarovať dlhý obrazec, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako mužský pohlavný úd. Po manévri, ktorý v aplikácii Flightradar24 pobavil tisíce ľudí, sa lietadlo vrátilo na svoju pôvodnú dráhu a odletelo na Maltu. 

Talianske médiá tvrdia, že pilot obrázok nakreslil zámerne na protest proti odkloneniu lietadla. Úrady a letecká spoločnosť, naopak, tvrdia, že obrázok lietadlo nakreslilo náhodne počas manévrovania nad pobrežím a nemal to byť odkaz pre dispečerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia