Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Tímea Krauszová
13. augusta 2023, 16:35
Čas čítania 0:32

Na Liptove útočila medvedica. Ženu napadla v obytnej zóne, kde sa hrajú aj deti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyplašila ju susedka a medvedica ušla.

V sobotu ráno zaútočila na ženu v obci Liptovský Ondrej medvedica. Jej syn o tom napísal do facebookovej skupiny Medvede na Slovensku a dodáva, že jeho mama si pri úteku zranila nohu, ale inak je v poriadku.

„Našťastie jej neublížila pre rozvahu susedy, ktorá na medvedicu kričala. Medvedica aj s malým z obytnej zóny ušla,“ tvrdí syn Ondrej. K útoku došlo o 10 h ráno v obytnej zóne, v ktorej sa hrávajú aj deti. Muž o incidente informoval miestnych poľovníkov aj zásahový tím pre medveďa hnedého.

V uplynulých mesiacoch dochádza čoraz častejšie k hláseniam o výskyte medveďov, na ktoré upozorňujú buď priamo obce, alebo občania, ktorí sa s nimi stretnú. Výskyt miest, na ktorých došlo k nahláseniu aktivity medveďa hnedého, si teraz môžeš pozrieť v interaktívnej mape. Okrem lokalít poskytuje stránka k hláseniam aj dodatočné informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia