Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
14. augusta 2023, 17:45
Čas čítania 1:05

Frustrovaný Zuckerberg vysmial Muska. Šéf Tesly vraj zápas v klietke nemyslel vážne, toto sa medzitým dialo v zákulisí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Elon Musk vyzval Marka Zuckerberga na súboj v klietke ešte v júni. Zuckerberg súhlasil a následne opakovane oznámil, že je už pripravený, Musk však nesúhlasil so žiadnym navrhovaným termínom.

Zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg stratil trpezlivosť v súvislosti s ťahanicami okolo jeho možného zápasu v klietke s konkurentom Elonom Muskom.


Pohár trpezlivosti pretiekol, keď Musk navrhol tréningový zápas v Zuckerbergovom dome v Palo Alto v Kalifornii. „Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že to Elon nemyslí vážne. Je čas sústrediť sa na iné veci,“ napísal v nedeľu Zuckerberg na platforme Threads.


Zuckerberg zdôraznil, že Muskovi navrhol konkrétny dátum ich zápasu. Danovi Whitovi, šéfovi organizácie UFC, ktorá propaguje zmiešané bojové umenia, ponúkol zorganizovanie oficiálneho zápasu. 

Musk sa vyhovára

„Elon termín nepotvrdil, potom hovorí, že potrebuje operáciu, a teraz namiesto toho navrhuje tréning v mojej záhrade,“ kritizoval Zuckerberg postup svojho konkurenta.


Muskovi odkázal, že ak bude mať vážny záujem o konkrétny termín a oficiálny zápas, vie, ako ho osloviť. Dovtedy si bude merať sily s ľuďmi, „ktorí to so športom myslia vážne“.
Musk v reakcii na svojej platforme X (predtým Twitter) označil Zuckerberga za zbabelca. Zverejnil aj screenshot z ich četu, ktorý vyvoláva dojem, že navrhol, aby po tréningu nasledoval v Zuckerbergovej záhrade skutočný duel.


52-ročný Musk vyzval 39-ročného Zuckerberga na súboj v júni. Zuckerberg súhlasil a následne opakovane oznámil, že je už pripravený, Musk však nesúhlasil so žiadnym navrhovaným termínom.


Majiteľ firmy Tesla Musk v piatok oznámil, že potrebuje operáciu pre problém s pravou lopatkou, z ktorej sa bude zotavovať niekoľko mesiacov. Zároveň tvrdil, že súboj by sa mal odohrávať pred historickou kulisou v Taliansku, pričom sa špekulovalo o Koloseu v Ríme. Dokonca hovoril s talianskou premiérkou Giorgiou Meloniovou a ministrom kultúry Gennarom Sangiulianom, ten však ozrejmil, že Rím to nebude.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Israel Adesanya (@stylebender)

Domov
Zdieľať
Diskusia