Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. augusta 2023 o 12:06
Čas čítania 0:34

Naháč z Nitry, ktorý dal facku policajtovi, má nový problém. V krvi mal takýto divoký kokteil drog, keď šoféroval

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Virálneho naháča opäť zastavili policajti. Pri náhodnej kontrole mu zistili kokteil drog v krvi.

Minulý týždeň po Nitre pobehoval nahý a udrel mestského policajta. Pre výtržníctvo a útok na verejného činiteľa mu teraz hrozí až päť rokov vo väzení. Problémy s policajtmi však neprestali. Tentoraz ho zastavila policajná hliadka, ktorá zostala poriadne zaskočená, píše Pluska. 

„Vodič sa podobal na osobu v pátraní, tak sa rozhodli ho skontrolovať. Vodiča vozidla Volkswagen Golf zastavili a vyzvali ho, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku vozidla,“ priblížili policajti. Napokon zistili, že nejde o hľadanú osobu, no nepozdávalo sa im mužovo podozrivé správanie.

Vykonali uňho dychovú skúšku, ktorá nepotvrdila prítomnosť alkoholu v krvi. Muž sa im však dobrovoľne priznal, že pred časom požil omamné a psychotropné látky, a tak sa policajti rozhodli pre odber biologického materiálu. 

„Z odberu vyšlo, že je pozitívny na marihuanu, kokaín a benzodiazepíny. Policajti vodičovi ďalšiu jazdu zakázali a bol mu zadržaný vodičský preukaz,“ informovala polícia. 

nahý muž
Zdroj: mojevideo/nadrbelka
Domov
Zdieľať
Diskusia