Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
14. augusta 2023, 17:10
Čas čítania 0:30

Štát má pre teba lákavú ponuku. Za pár tisíc predáva chatu pri Národnom parku Slovenský raj, takéto sú podmienky

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Ide o chatu na rekreačné účely, ktorá sa nachádza pri jednom z najnavštevovanejších národných parkov na našom území.

Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum sa pokúša predať chatu v blízkosti Národného parku Slovenský raj. Táto ponuka sa objavila v registri ponúkaného majetku štátu. Chata sa nachádza v obci Spišské Tomášovce a nový majiteľ si ju môže kúpiť za 12 800 eur.

V cene je zahrnutá aj časť pozemku s rozlohou 40 štvorcových metrov, na ktorom sa nachádza zastavaná plocha a nádvorie. Nehnuteľnosť ďalej obklopujú pozemky, ktoré vlastnia priamo Lesy SR. 

V prípade záujmu o kúpu rekreačnej chaty majú záujemcovia možnosť zasielať ponuky do 12. septembra 2023. Potenciálny vlastník môže taktiež požiadať o osobnú prehliadku.

Ak ťa táto ponuka zaujala, kompletne si ju môžeš prezrieť na tomto odkaze. Momentálne však v registri nie sú zverejnené fotografie, a tak nie je možné posúdiť stav, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza.

Domov
Zdieľať
Diskusia