Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
18. augusta 2023 o 14:27
Čas čítania 0:33

Synovia žili v jednej domácnosti s mŕtvym otcom. Prešovská polícia vyšetruje nájdenú mŕtvolu zabalenú v igelite

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia mužov musela prepustiť na slobodu.

Polícia našla telo 62-ročného muža zabalené vo fólii v posteli v byte jednej z bytoviek v Humennom. Býval tam so svojimi dvomi synmi. Z bytu vyviedli dvoch mužov v putách. Políciu privolal sused pre šíriaci sa zápach.

„Policajná hliadka ešte v ten istý deň vykonala previerku v mieste oznámenia, pri ktorej bolo v byte nájdené telo muža v značnom štádiu rozkladu, zabalené v igelitovej fólii a obviazané lepiacou páskou,“ informovala policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Synovia s mŕtvym otcom žili v jednej domácnosti dlhší čas. Polícia na Facebooku informuje, že ich však na základe predbežných výsledkov znaleckého skúmania, ako aj predbežných výsledkov pitvy museli prepustiť.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove informuje, že prípad vyšetruje ako závažne násilný trestný čin. Polícia informuje, že je vyšetrovaná aj manipulácia s telom nebohého od jeho smrti až do času, keď bolo nájdené. 

 


 
 
 
 
 

Domov
Zdieľať
Diskusia