Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. augusta 2023 o 20:58
Čas čítania 0:29

V obľúbenej dovolenkovej destinácii znásilnili šiesti muži 18-ročnú ženu. Celý incident si vraj natočili

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Incident sa odohral v meste Magaluf na ostrove Malorka.

Osemnásťročnú Britku znásilnili šiesti muži na obľúbenom dovolenkovom ostrove Malorka. Muži pôvodom z Francúzska a zo Švajčiarska sa údajne so ženou stretli na párty a následne odišli do hotela. Celý priebeh si podľa portálu Ultima Hora nahrávali na mobily.

Žena podľa informácií súhlasila so sprievodom do izby jedného z podozrivých, nevedela však o ich plánoch. Obeti sa krátko po útoku údajne podarilo utiecť na ulicu, kde volala o pomoc. Personál hotela následne upovedomil civilnú stráž, ktorá prišla na miesto činu. Žene na vyšetrení v nemocnici našli poranenia na končatinách.

Sudca poslal päť francúzskych a jedného švajčiarskeho návštevníka ostrova do väzby. 

„Momentálne sú zadržiavaní na Malorke a zostanú tam v dohľadnom čase, kým sa obhajca nepokúsi zabezpečiť ich prepustenie na kauciu,“ uviedli o podozrivých osobách.

Malorka.
Malorka. Zdroj: Wikipedia∕Chixoy
Domov
Zdieľať
Diskusia