Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
22. augusta 2023 o 20:20
Čas čítania 0:29

PRIESKUM: Najviac Slovákov chce za premiéra Pellegriniho. Uhrík dosiahol prekvapivý výsledok (+ graf)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prieskume sa agentúra pýtala 1 000 respondentov.

Najviac opýtaných by chcelo vidieť na pozícii premiéra SR šéfa Hlasu-SD Petra Pellegriniho (20,2 %), nasleduje líder Smeru-SD Robert Fico s podporou 17,9 % respondentov a predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka s 14,2 % hlasov. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO, o ktorom informovala televízia TA3.

Podporu 5,5 % opýtaných by získali Igor Matovič (OĽaNO a priatelia) a Eduard Heger (Demokrati). Za nimi nasleduje šéf SaS Richard Sulík s podporou 4,4 % opýtaných. 4 % respondentov si želajú na pozícii premiéra Milana Uhríka (Republika).

Predseda KDH Milan Majerský by získal podporu 3,9 % opýtaných, šéf SNS Andrej Danko 3,3 % a predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár má trojpercentnú podporu.

Z 1 000 respondentov sa 8,3 % nevedelo rozhodnúť alebo nechcelo na otázku odpovedať a ďalších 9,8 % si nevedelo vybrať meno z daného zoznamu.

Domov
Zdieľať
Diskusia