Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
25. augusta 2023 o 19:49
Čas čítania 0:22

Proruskí motorkári Brat za brata dnes obsadili pamätníky SNP po celom Slovensku. Veľký zjazd mali aj na Slavíne v Bratislave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Motorkári Brat za brata sa odčlenili od známej skupiny Nočných vlkov, ktorí sú známi svojou proruskou propagandou.

Skupina Brat za brata dnes odštartovala akciu s názvom Jazda slobody 2023. Motorkári sa od rána presúvali z Popradu naprieč celým Slovenskom až na bratislavský Slavín. V najbližších dňoch postupne plánujú navštíviť pomníky po celej krajine. 

Pri príležitosti výročia Slovenského národného povstania dnes navštívili aj pamätník SNP v Banskej Bystrici a stretli sa s vojnovým veteránom Vladimírom Strmeňom. 

Motorkári Brat za brata sa odčlenili od známej skupiny Nočných vlkov, ktorí sú známi svojou proruskou propagandou. V ich zástupe aj dnes viali viaceré vlajky, okrem českej a slovenskej aj ruská vlajka či vlajka Sovietskeho zväzu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia