Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
28. augusta 2023, 18:40
Čas čítania 0:38

Na slovenský trh mieri nová kuriérska spoločnosť. Poteší konkrétnu skupinu zákazníkov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Veľká logistická spoločnosť z Ukrajiny o pár týždňov expanduje aj na Slovensko. Domácim aj Ukrajincom chce uľahčiť medzinárodný biznis.

Na Slovensko plánuje expandovať nová kuriérska spoločnosť Nova Post. Primárne by sa mala zameriavať na doručovanie zásielok medzi Ukrajinou a Slovenskom. Svoje služby by však chcela poskytovať aj ďalším zákazníkom, informujú tvnoviny.sk.

Firma Nova Post sa bude na Slovensku zameriavať na doručovanie komerčných balíkov z Ukrajiny a na Ukrajinu. Prvá slovenská pobočka by mala byť pre verejnosť dostupná už o pár týždňov. „Začiatkom októbra plánujeme otvoriť prvú pobočku Nova Post na Slovensku. Zákazníci budú môcť odosielať a prijímať dokumenty a balíky do 100 kg. Prvá pobočka otvorí svoje brány zákazníkom v Bratislave,“ konkretizoval CEO Nova Post pre Českú republiku Volodymyr Sterenčuk. 

Služby novej prepravnej spoločnosti budú k dispozícii aj pre Slovákov, ktorí majú záujem odosielať zásielky na Ukrajinu. Na porovnanie, v Českej republike už ponúkajú doručenie tovaru z celého sveta. 

Nova Post má okrem Česka svoje pobočky už aj v Poľsku, Litve, Rumunsku, Moldavsku či Nemecku a podľa informácií portálu tvnoviny.sk patrí medzi TOP 20 najväčších platcov daní na Ukrajine.  

Nova Post
Zdroj: Nova Post Polska (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia