Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
30. augusta 2023 o 17:04
Čas čítania 0:29

Zverejnili detaily: Populárny potravinový reťazec sa vo veľkom štýle vracia do Bratislavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Už na jeseň si budú môcť zákazníci v Bratislave po rokoch nakúpiť v novej predajni Tempo Supermarket s rozlohou viac ako 1 600 štvorcových metrov.

Supermarket Coop Jednota sa po rokoch vracia do Bratislavy. Podľa informácií denníka Pravda sa zákazníci môžu tešiť na návrat vo veľkom štýle. Na jeseň si totiž budú môcť nakúpiť v predajni s rozlohou viac ako 1 600 štvorcových metrov. 

Nová predajňa Tempo Supermarket sa bude nachádzať v nákupnej zóne Národného futbalového štadióna a jej prevádzkovateľom bude Coop Jednota Nové Zámky. Presný dátum slávnostného otvorenia zatiaľ nie je známy, no značka avizovala, že by sa brány supermarketu pre verejnosť mali otvoriť už v najbližších týždňoch. 

Maloobchodná sieť sľubuje moderné vybavenie s najvyšším ekologickým štandardom. „Predajňa bude disponovať najmodernejším vybavením, chladiacim a mraziacim zariadením, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a spĺňa najvyššie ekologické štandardy,“ uviedol predseda predstavenstva Coop Jednota Nové Zámky Štefan Mácsadi.  

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: COOP Jednota
Domov
Zdieľať
Diskusia