Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
31. augusta 2023 o 9:56
Čas čítania 0:31

V Snine deťom cez výdajné okienko predávajú „kusovky“ cigariet. Natočili video, ktoré zachytáva mladíka pri čine

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Miestni obyvatelia na sociálnej sieti upozornili na praktiky neznámeho páchateľa, ktorý deťom ponúka podomácky vyrobené cigarety.

V jednej z ulíc na sídlisku v Snine má podľa miestnych obyvateľov už dlhší čas fungovať výdajné okienko, cez ktoré neznámy páchateľ predáva podomácky vyrobené cigarety. Tie si majú kupovať najmä neplnoleté deti, ktoré sa tam často zastavujú počas cesty do školy. Na prípad upozornila facebooková stránka Dianie v Snine.

Na videu je zachytená neplnoletá osoba, ktorá cez okienko podáva neznámej osobe peniaze. Tá jej výmenou za finančnú čiastku odovzdá cigaretu. 

„Miestni obyvatelia nás upozornili na to, že toto okienko funguje už dlhší čas a cigarety si v ňom kupujú predovšetkým deti po ceste do školy a zo školy,“ priblížili v príspevku.

Neznámy páchateľ cez okienko predáva cigarety podľa miestnych už dlhší čas. Polícia podľa obyvateľov nateraz na danom mieste nezasiahla, a tak nie je známe, kto deťom ponúka tabakové výrobky.

Domov
Zdieľať
Diskusia