Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. septembra 2023, 10:26
Čas čítania 0:35

Rocky u pápeža: „Zaboxujeme si?“ Takto si Sylvester Stallone zavtipkoval u Svätého Otca

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vyrastali sme s vašimi filmami, povedal pápež František známemu akčnému hercovi.

Americký herec Sylvester Stallone pricestoval v piatok do Vatikánu, kde absolvoval krátku súkromnú audienciu u pápeža Františka. Pápeža počas nej zo žartu vyzval, aby si zaboxovali, píše TASR podľa správy agentúry AFP.


Hviezda filmov ako Rambo či Rocky takýmto návrhom zareagovala na poznámku pápežovho tlmočníka, ktorý povedal „vyrastali sme s vašimi filmami“. Stallone následne zodvihol päste a opýtal sa Františka: „Ste pripravený zaboxovať si?“ Pápež zareagoval taktiež zodvihnutím päste a úsmevom.


Stalloneho na návšteve vo Vatikáne sprevádzali dcéry, ako aj manželka a brat. Tento dnes už 77-ročný herec sa narodil v Spojených štátoch, no má aj talianske korene – jeho otec pochádzal zo Sicílie a emigroval do USA. Preslávili ho najmä postavy boxera Rockyho a traumatizovaného vojnového veterána Ramba, ktoré stvárnil v rovnomenných filmových sériách.

Domov
Zdieľať
Diskusia