Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
12. septembra 2023 o 18:00
Čas čítania 0:31

Pomôž polícii s vyšetrovaním prípadu 22-ročnej študentky Sone. Hľadajú záznam, ktorý pomôže dolapiť páchateľa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia žiada občanov o pomoc s vyšetrovaním. Hľadá vodičov, ktorí disponujú kamerovým záznamom trasy, kde študentka zmizla.

Polícia Slovenskej republiky sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní prípadu zmiznutia 22-ročnej študentky Sone, ktorú polícia našla pred budovou nemocnice v Petržalke v bezvedomí. V príspevku uvádza, že prípadom sa aktuálne zaoberá vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Polícia pátra po vodičoch, ktorí majú auto vybavené kamerou s nahrávaním a viedli vozidlo v nedeľu (10. 9.) v čase od 03.00 do 04.00 h po Štefánikovej ulici v smere od hlavnej železničnej stanice na Hodžovo námestie alebo v opačnom smere. Polícia žiada, aby vodiči, ktorí disponujú kamerovým záznamom tejto cesty, video poskytli policajným zložkám.

V prípade, že vodiči záznam majú, obrátiť sa môžu na bezplatné číslo polície 158, formou súkromnej správy na facebookový profil Polícia SR Bratislavský kraj alebo osobne na ktorékoľvek oddelenie Policajného zboru.

Domov
Zdieľať
Diskusia