Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
14. septembra 2023, 12:30
Čas čítania 0:48

Ďalšia predvolebná bitka. Na dedinskej akcii sa pobil kandidát SaS, skončil v bezvedomí so zakrvavenou hlavou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu údajne došlo ešte 26. augusta v obci Mojtín v okrese Púchov.

Kandidát na poslanca NR SR v parlamentných voľbách 2023 za stranu SaS Miroslav Martinka sa dostal do potýčky na dedinskej akcii. Martinka skončil po konflikte so zakrvavenou hlavou a tvrdí, že sa len bránil, informujú Tvnoviny.sk

K incidentu údajne došlo ešte 26. augusta v obci Mojtín v okrese Púchov, kde bol Martinka porotcom v súťaži vo varení guľáša. Na akcii však došlo k brutálnej bitke, na ktorej sa zúčastnil aj kandidát SaS.

Martinka tvrdí, že sa počas incidentu iba bránil pred útočníkmi, ktorí ho napadli. Portálu Nový Čas sa však ozval jeden z aktérov bitky, podľa ktorého útok inicioval práve Martinka.

Po bitke skončil nakrátko v bezvedomí

„Keď som podišiel k Martinkovi a povedal mu, že pekná volebná kampaň, hneď ma udrel do tváre päsťou,“ uviedol účastník konfliktu pre Nový Čas. Podľa anonyma kandidát SaS napadol viacerých návštevníkov akcie pre nezhody v názoroch na politické strany.

Martinka takéto obvinenia odmieta a s výpoveďou anonyma nesúhlasí. „Bol som tam s bratom, s rodinou. Vedľa sedela nejaká partia. Zrazu ku mne niekto prišiel, oblial ma pivom, nadával mi do sku*vených sulíkovcov a začali ma mlátiť,“ uviedol Martinka pre Tvnoviny.sk. 

Podrobnosti konfliktu však opísať nevedel, podľa vlastných slov skončil po bitke na krátky čas v bezvedomí.

Kandidát SaS Miroslav Martinka sa v sobotu 26. augusta pobil počas verejného podujatia v obci Mojtín. Tvrdí, že sa iba bránil pred útočníkmi.
Kandidát SaS Miroslav Martinka sa v sobotu 26. augusta pobil počas verejného podujatia v obci Mojtín. Tvrdí, že sa iba bránil pred útočníkmi. Zdroj: Ministerstvo životného prostredia
Domov
Zdieľať
Diskusia