Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
17. septembra 2023 o 10:41
Čas čítania 0:48

VIDEO: Kandidát OĽaNO dvakrát päsťou udrel staršieho muža

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K potýčke údajne došlo počas sobotňajšieho mítingu v Petržalke.

Aktualizované o 10.55 h

Na sociálnych sieťach koluje video, ktoré zachytáva ďalšiu bitku v politike. Tentokrát je na videu podľa informácií TV Novín Tomáš Holkovič. Dvadsaťšesťročný muž je 44. na kandidátke strany OĽaNO a okrem iného je aj dvojnásobným majstrom sveta v kickboxe.

Na videu jasne vidieť, že sa najskôr háda so starším mužom, po chvíli ho aj dvakrát päsťou udrie do tváre. Spolu s ďalším mužom sa potom vrátia do dnes už legendárneho straníckeho auta a odídu. V rovnakom aute sa len pred niekoľkými dňami pobili šéf OĽaNO Igor Matovič a Robert Kaliňák.

Igor Matovič na Facebooku už v sobotu večer zrejme o tomto incidente prehovoril. V statuse napísal, že na Holkoviča zaútočili priaznivci Roberta Kaliňáka. Z textu nie je jasné, či ide o kandidátov za Smer alebo len za fanúšikov. „Náš kandidát bol s inými kandidátmi robiť kampaň na Raptore v Petržalke. Nič nehovoril, do mikrofónu hovoril iný. Napriek tomu, či práve kvôli tomu, si Kaliňákovi vagabundi vybrali jeho za svoj cieľ. Najprv prišli k Raptoru, kde hľadali zrejme mňa, ale keď ma v ňom nevideli, obrátili svoju zlosť na najbližšie stojacu vyhliadnutú obeť.“

Podľa šéfa OĽaNO títo dvaja muži Holkoviča opľuli do tváre. Päsťovky, ktorými reagoval, Matovič označil za „dve otcovské“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Bardy (@peter_bardy)

Domov
Zdieľať
Diskusia