Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
19. septembra 2023 o 17:55
Čas čítania 0:28

Komplikácia pre Bratislavčanov: čoskoro načas úplne zatvoria dôležitý most, všetci ho budú musieť obchádzať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Doprava bude vedená po obchádzkovej trase cez Most Apollo.

Diaľnicu D1 na Prístavnom moste v Bratislave od piatka (22. 9.) 23.00 h do soboty (23. 9.) do 5.00 h úplne uzavrú. Dôvodom sú geodetické merania. Informovala o tom hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková.

„Doprava bude vedená cez obchádzkovú trasu po D1 výjazd Bajkalská/Komárno, smer Prístavná, Most Apollo, cesta I/2 a v opačnom smere. Alternatívna trasa obchádzky povedie po R7, D4 smer Viedeň a D2 smer Bratislava a v opačnom smere,“ vysvetlila hovorkyňa.


NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov. Prosí aj o obozretnosť a ohľaduplnosť voči svojim pracovníkom v teréne. „Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti,“ dodala hovorkyňa.

Prístavný most v Bratislave.
Prístavný most v Bratislave. Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia