Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
21. septembra 2023, 8:40
Čas čítania 0:25

VIDEO: Trojica Bratislavčanov kombinačkami odstraňovala čipy z nakradnutého oblečenia. Robili to rovno pod bezpečnostnou kamerou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti trojicu obmedzili na osobnej slobode.

Bratislavská mestská polícia zadržala trojicu mladých zlodejov. Tí odstraňovali bezpečnostné čipy z nakradnutého oblečenia rovno pod kamerou mestskej polície, pričom si ich všimla operátorka Mestského kamerového systému. Na miesto okamžite poslala policajnú hliadku.

„Operátorka Mestského kamerového systému si pri bežnej kontrole verejných priestorov v hlavnom meste všimla tri podozrivo správajúce sa osoby. Tie sedeli pod Mostom Apollo a z viacerých tašiek, ktoré mali pri sebe, vyberali kusy oblečenia. Z nich sa pomocou kombinačiek pokúšali odstrániť bezpečnostné čipy,“ píše mestská polícia na Facebooku.

Policajti trojicu obmedzili na osobnej slobode. Jeden z neplnoletých zlodejov sa pokúsil oklamať hliadku a policajtom povedal nepravdivé osobné informácie. Prípad prevzali policajti z Policajného zboru.

Domov
Zdieľať
Diskusia