Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. septembra 2023 o 12:39
Čas čítania 0:26

Veľký operátor hlási výpadok na viacerých lokalitách na Slovensku. Tieto služby nebudú do večera fungovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Orange o možných výpadkoch dopredu informoval.

Mnohí zákazníci Orangeu dnes zaznamenali výpadok televízie a internetu. Ten je následkom plánovaných prác, na ktoré operátor klientov upozornil. 

„Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom, a. s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch a budú mať dopad na službu Orange Doma (internet, televízia),“ napísali na svojom webe

Orange hlási, že výpadky dnes potrvajú do 15.30 h. Klientov môžu výpadky nepríjemne prekvapiť aj zajtra 22. septembra, keď ich operátor predpokladá v čase medzi 7.00 až 17.00 h. 

„Za prípadné komplikácie sa Vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. V prípade, že Vám po ukončení výpadku nefungujú služby, reštartujte, prosím, Vaše zariadenia,“ radí operátor klientom. 

orange
Zdroj: Orange
Domov
Zdieľať
Diskusia