Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
22. septembra 2023, 12:30
Čas čítania 0:48

Zverejnili príčinu smrti herca Angusa Clouda, známeho zo seriálu Eufória. V jeho tele našli veľké množstvo omamných látok

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Americký herec Angus Cloud zomrel vo veku 25 rokov dňa 31. júla 2023.

Americký herec Angus Cloud, známy vďaka svojej úlohe v televíznom seriáli Eufória z produkcie HBO, koncom júla zomrel v dôsledku predávkovania sa viacerými omamnými látkami vrátane kokaínu i fentanylu. Vo štvrtok to uviedol úrad koronera v štáte Kalifornia, informuje agentúra AP.

Príčinou Cloudovej smrti bola podľa koronera „akútna intoxikácia spôsobená kombináciou účinku metamfetamínu, kokaínu, fentanylu a benzodiazepínov“.

Angusa Clouda (25) vyhlásili za mŕtveho v dome jeho rodičov 31. júla v kalifornskom Oaklande. Jeho rodina však príčinu smrti vtedy nezverejnila, pričom uviedla, že Cloud sa snažil vyrovnať s nedávnym úmrtím svojho otca a mal pretrvávajúce duševné problémy.

„Jediná útecha, ktorú máme, je vedomie, že Angus sa opäť stretol so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom,“ napísala vtedy rodina.

Preslávila ho rola drogového dílera v seriáli Eufória

V seriáli Eufória, ktorý získal nomináciu na cenu Emmy za najlepší dramatický seriál, Cloud dostal rolu drogového dílera Fezca O'Neilla. Dovtedy nemal žiadne herecké skúsenosti. Kastingová riaditeľka Jennifer Vendittiová si ho všimla, keď kráčal po ulici v New Yorku.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Účinkoval aj vo filmoch North Hollywood a The Line. Nedávno ho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Scream 6. Objavil sa aj vo videoklipoch amerického rapera Juice WRLD-a, americkej speváčky Becky G a kolumbijskej speváčky Karol G, dodáva AFP.

Euphoria Angus Cloud
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia