Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
25. septembra 2023 o 19:22
Čas čítania 0:41

Nové detaily o obvinenom záchranárovi, ktorý údajne uniesol mladú študentku. Polícia už vie, kde ženu niekoľko hodín držal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajní vyšetrovatelia už vedia, kde obvinený záchranár niekoľko hodín držal mladú ženu.

V prípade obvineného záchranára, ktorý je zrejme zodpovedný za zmiznutie 22-ročnej študentky VŠMU v Bratislave, došlo k zásadnému posunu. Ako informuje portál tvnoviny.sk, polícia má v rukách nové kľúčové dôkazy.

Vyšetrovatelia podľa portálu vedia, kde obvinený záchranár niekoľko hodín držal mladú ženu. Zároveň v okolí záchranárovho bytu údajne našli a zaistili osobné veci, ktoré podľa všetkého patria študentke.

Policajti pracujú s verziou, že študentku obvinený zdravotník prenasledoval už cestou z centra do bratislavskej Petržalky, kde ju na zastávke omámil a premiestnil do bytu na sídlisku v Pezinku. Tam vraj mladú ženu držal niekoľko hodín, až kým ju v ranných hodinách v pondelok 11. septembra omámenú nedoviezol pred Nemocnicu sv. Cyrila a Metoda v Bratislave.

Zmizla len pár metrov od bytu

Ženu pred jej zmiznutím naposledy spozorovali na kamerovom zázname v skorých ranných hodinách v nedeľu 10. septembra 2023. Po nezvestnej žene sa následne spustilo rozsiahle pátranie.

Podarilo sa ju nájsť po približne 26 hodinách v pondelok 11. septembra pred jednou z bratislavských nemocníc. Na tele mala niekoľko zranení a nebola pri vedomí.

Domov
Zdieľať
Diskusia