Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
26. septembra 2023, 11:27
Čas čítania 0:36

Francúzka vyhrala v lotérii 109 miliónov eur, len krátko predtým prišla o prácu. Teraz chce radikálne zmeniť svoj život

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Francúzka plánuje navštíviť vysnívané krajiny a kúpiť si dom.

Francúzka vyhrala v lotérii, do ktorej sa zapojilo 32 miliónov Európanov, až 109,3 milióna eur. Len krátko predtým pritom prišla o prácu a bála sa, ako bude pokrývať svoje životné náklady, informuje televízna stanica BFM TV

Výherkyňa zo začiatku neverila, že vyhrala takú vysokú sumu. „Je to nepredstaviteľné. Prežila som dlhé minúty porovnávaním čísel na tikete s tými, ktoré som videla na televíznej obrazovke,“ povedala Francúzka pre televíziu. Svoju výhru si už vyzdvihla, no priala si zostať v anonymite. 

Žena vraj nestávkovala pravidelne. Čísla, ktoré jej zabezpečili rozprávkovú výhru, sú 4, 5, 35, 37 a 43, pod ktorými zaškrtla ešte hviezdičky s číslami 5 a 6.

Vďaka výhre v lotérii plánuje v budúcnosti cestovať. Navštíviť chce najmä Mexiko a Thajsko, ale rovnako si plánuje kúpiť dom, pretože doteraz bývala iba v podnájme.

Domov
Zdieľať
Diskusia