Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. septembra 2023, 17:38
Čas čítania 0:44

Premiér Ódor odkazuje Slovákom: Sme pripravení vládnuť aj naďalej, potiahneme to, kým nevznikne stabilná vláda

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiér Slovákov vyzval, aby sa zúčastnili volieb.

Vláda Ľudovíta Ódora je pripravená riadiť krajinu dovtedy, kým na základe výsledkov volieb nevznikne stabilná vláda. Šéf súčasného kabinetu to po stredajšom rokovaní vlády uviedol v súvislosti s možným povolebným patom.

„Tie prieskumy sa nie vždy pretavia do reálnych výsledkov vo voľbách,“ okomentoval premiér výstup z posledných predvolebných prieskumov, ktoré naznačujú riziko, že nebude možné zložiť vládu. „Sme však pripravení, ak to bude potrebné. Rozoberali sme to aj na vláde, pozeráme sa na to tak, že ak si to situácia vyžiada, potiahneme ďalej, kým nevznikne stabilná vláda,“ dodal Ódor.

Premiér vyzýva na účasť na voľbách

V súvislosti so sobotňajšími parlamentnými voľbami bude mať večer príhovor v RTVS. Už na tlačovej konferencii však vyzval, aby ľudia prišli voliť, poukázal pritom na to, že okrem vyjadrenia sa k dôležitým témam v spoločnosti tak môžu urobiť aj ako súčasť zdraviu prospešných aktivít.

„Hovorí sa, že pre zdravie je dobré urobiť 10-tisíc krokov denne. Tak v sobotu využite tých 10-tisíc krokov, choďte okolo volebných miestností, a keď tam už budete, už nebude problém uskutočniť aj hlasovanie. Tak to, prosím, urobte pre svoje zdravie, bude tak zdravšie aj Slovensko,“ dodal.

odor
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia