Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová TASR
4. októbra 2023, 13:55
Čas čítania 0:43

Boris Kollár reaguje na zásah NAKA vo Fun rádiu: Bol to policajný cirkus, tí v bielych košeliach chcú zakryť problémy na hranici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Boris Kollár považuje zásah NAKA za cirkus na prekrytie problémov na našich hraniciach.

Boris Kollár zvolal tlačovú konferenciu, v ktorej zareagoval na zásah NAKA vo Fun rádiu. Policajnú raziu považuje za cirkus na prekrytie problémov na našich hraniciach. Faktúry, po ktoré si polícia prišla, podľa neho majú už niekoľko mesiacov na oddelení. 

Na tlačovej konferencii prečítal stanovisko spoločnosti Radio Group, ktorá si nie je vedomá žiadneho porušenia zákona. Kollár zároveň dodal, že sa nemá prečo vyjadriť k zásahu vo firme Martina Borguľu. 


„Sme pevne presvedčení, že naša spolupráca s orgánmi činnými v trestnom konaní povedie k rýchlemu vyjasneniu tejto situácie,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Rastislav Dutka. Napriek zásahu deklaroval dôveru v schopnosti policajných orgánov vykonávať svoje povinnosti v súlade s platnými zákonmi a predpismi a len v nevyhnutnej miere.


„V tejto súvislosti sme ponúkli plnú spoluprácu a predložili sme všetky požadované dokumenty a informácie,“ podotkol generálny riaditeľ spoločnosti Radio Group, do ktorej portfólia patrí aj Fun rádio.


Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry v stredu od ranných hodín realizujú akciu s názvom Targety. Zameraná je na objasnenie rozsiahlej ekonomickej trestnej činnosti, ktorá sa údajne páchala v rokoch 2011 až 2021. Policajti zasahujú na 17 miestach v rámci Slovenska.

Boris Kollár
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia