Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
5. októbra 2023, 18:34
Čas čítania 0:23

Amazon zamestná pred Vianocami až 800 ľudí. Potrebujú výpomoc pred enormným náporom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reverzné centrum Amazon v Seredi zamestná stovky pracovníkov v predvianočnom období, keď monitoruje zvýšený záujem zákazníkov.

Spoločnosť Amazon rozšíri v predvianočnom období počet svojich zamestnancov o viac ako 800 pracovníkov. Sezónni zamestnanci sa v reverznom centre firmy v Seredi budú starať o predpokladaný nápor vrátených zásielok, informoval Miloš Jasenčak, generálny riaditeľ Amazonu Sereď.


Reverzné centrum Amazon v Seredi vytvorilo od otvorenia v roku 2017 celkovo 2 500 pracovných miest na plný úväzok. V predvianočnom období firma pravidelne posilňuje tímy vzhľadom na zvýšený záujem zákazníkov.

„Vratkové centrum je špecifické tým, že najväčší pracovný nápor prichádza až po Vianociach, keď sa k nám dostanú všetky nevhodné či vrátené darčeky. Naberať zamestnancov však budeme už pred sviatkami,“ potvrdil Jasenčak.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: FOTO TASR/Marko Erd
Domov
Zdieľať
Diskusia